Webhotellit   Domainit   Palvelimet   Tiedotteet   Asiakaspalvelu   Chat


Mikäli palvelussamme on virhe, on asiakkaalla mahdollisuus saada hyvitystä. Hyvitystä myönnetään sopimusehtojemme mukaisesti tai asiakkaan kanssa erikseen sovitulla tavalla.

Vaikka pyrimme 100 % käytettävyyteen, se ei valitettavasti ole aina täysin mahdollista. Internet on jatkuvasti muuttuva ympäristö ja palvelu muuttuu aina osittain sen mukana. On olemassa useita mahdollisia aiheuttajia ongelmille, jotka johtuvat kolmansista osapuolista, joihin emme voi vaikuttaa, mutta jotka voivat vaikuttaa palvelun toimintaan. Tälläisiä ovat muun muassa verkkohäiriöt, laitteisto-ongelmat, ohjelmistohäiriöt, virukset, haittaohjelmat, päivittäiset tietoturvapäivitykset ja häiriköivät käyttäjät.

Tällä lomakkeella voitte hakea vahingonkorvausta sopimusehtojen mukaisesti. Päätös vahingonkorvauksesta toimitetaan 7 arkivuorokauden kuluessa ja mahdollinen vahingonkorvaus toimitetaan 14 arkivuorokauden kuluessa päätöksestä.

Vahingonkorvaushakemus

Nimi
Sähköpostiosoite
Matkapuhelinnumero
 
Antakaa alla tarkat tiedot virheestä, johon vahingonkorvauksen hakeminen perustuu.

Päivämäärä
Kellonaika
Virheen kuvaus
 
Seuraavat tiedot löytyvät viimeisimmästä tiliin liittyvästä laskusta. Mikäli laskua ei ole saatavilla, antakaa toimitusviite kohtaan käyttäjätunnuksenne tai domaininne.

Toimitusviite
Viitenumero
 
Antakaa tiedot miten haluatte vahingokorvauksen toimitettavan.

Tapa
Tilinumero (IBAN)
Lisätietoja
Ehdot

1. Olen lukenut ja hyväksyn palveluiden voimassa olevat yleiset ehdot ja olen erityisesti tutustunut näiden ehtojen kohtiin 1.3.6, 2.2, 6.0 ja 7.4 sekä kohdan 3 alakohtiin tilattujen palveluiden osalta.
2. Olen tarkistanut lomakkeen sisällön ja ymmärrän, että hakemus käsitellään ainoastaan sen perusteella.
 
 
  Tämä sivu on suojattu SSL-salauksella. Selaimessa oleva lukko ja https-teksti osoitekentässä osoittaa, että yhteys on salattu. Napauttamalla lukkoa voitte tarkistaa, että yhteys on suncomet.com osoitteeseen.

LUKEKAA VOIMASSA OLEVAT SOPIMUSEHDOT TÄÄLTÄ