Tuntityöt

Veloituksettomaan asiakaspalveluun kuulumattomat työt

Palveluun sisältyvä veloitukseton asiakaspalvelu koskee ainoastaan teknisiä ongelmia tai teknisiä häiriöitä, jotka ovat itse palvelussa. Veloitukseton asiakaspalvelu ei voi antaa opastusta palvelun käyttöön eikä auttaa ongelmissa, jotka ovat palvelun ulkopuolisia eikä ongelmissa liittyen websovelluksiin tai webohjelmointiin.

Veloitukseton asiakaspalvelu kuitenkin pyrkii auttamaan kaikissa ongelmissa parhaan kykynsä mukaan.

Veloituksettoman asiakaspalvelun ulkopuolisista töistä veloitetaan tuntityökustannuksia seuraavasti.


60 euroa / alkava tunti
sis. ALV 24 %
 PYYDÄ TARJOUS TAI KYSY LISÄÄ TÄSTÄ

Töiden veloitus lasketaan aina alkavilta 60 minuutin jaksoilta. Veloitus tapahtuu ainoastaan aktiiviselta työajalta, eli asiakas maksaa vain tuloksesta.

Esimerkki tehtävästä työstä
Hinta
Websovelluksen päivitys (Joomla!, Wordpress tms) 1 60 €
Sivuston hakkeroinnin korjaus 2
120 €
Sivuston resurssikulutuksen selvittäminen (1 vuorokausi) 3
60 €
Sivuston optimointi 4
120 €

  1. Websovelluksen päivitys sisältää itse sovelluksen yhden versiosarjan päivityksen (esim. 1.5 -> 2.5 tai 2.5 -> 3.1). Työ ei sisällä lisäosien tai ulkoasujen päivitystä.
  2. Sivusto palautetaan varmuuskopioista, hakkeroidun sivuston tiedostot käydään läpi ja mahdolliset haitalliset koodit poistetaan tiedostoista. Mikäli tiedosto ei ole enää korjattavissa, niin tiedosto poistetaan.
  3. Sivuston toimintaa seurataan 24 tuntia ja sen aikana sivuston toiminnasta ja mahdollisen hitaudesta tehdään yksityiskohtainen selvitys.
  4. Sivustolle asennetaan välimuistiratkaisut ja muut mahdolliset lisäosat nopeuttamaan sivuston toimintaa ja vähentämään resurssien kulutusta. Optimointi parantaa keskimäärin vähintään arvosanan verran sivuston toimintaa (www.gtmetrix.com/).