Palveluntarjoajan vaihtaminen vaivattomasti

Palveluntarjoajan vaihtaminen ei tarvitse olla vaikeata tai riskialtista. Meille vaihtaminen on nyt entistä helpompaa siirtopalveluiden avulla.

Siirrämme koko sivustonne tietokantoineen meille vaivattomasti ja edullisesti. Luomme myös entiset sähköpostitilinne palveluumme, joten kaikki toimii normaalisti heti alusta alkaen. Valitettavasti aina ei ole mahdollista siirtää sähköpostiviestejä sellaisenaan (riippuu palveluntarjoajanne ohjelmista), mutta voitte itse ottaa ne talteen käyttämällänne sähköpostiohjelmalla. Kaikki tiedostot ja tietokannat voidaan poikkeuksetta siirtää sellaisinaan. Pidämme huolen, että sivunne toimivat normaalisti siirron jälkeen ja että mahdollinen katkos on erittäin lyhyt (maksimissaan noin 1 tunti).

Siirtoon tarvitsemme:

  • FTP- tai/ja SSH-tunnuksenne
  • Mahdollisen hallintapaneelin tunnukset webhotellille ja verkkotunnukselle, jos on
  • Verkkotunnuksen välittäjän vaihtoavain
  • Verkkotunnuksen välittäjälukitus tulee olla pois kytkettynä
  • Verkkotunnuksen DNSSEC tulee olla pois kytkettynä


Mikäli siirto ei jostain syystä ole mahdollinen, niin saatte rahanne takaisin siirtopalvelusta ja halutessanne myös webhotellista.


Siirtopalvelu  Hinta
HTML-sivusto (pelkät tiedostot)1 35 €
Tietokantasivusto (Wordpress, Joomla!, Drupal tms.)2 45 €
Sähköpostitili (sis. sähköpostit)3 30 €
cPanel-tili (sis. tiedostot, tietokannat, sähköpostit)4 65 €
Sivuston sisällön ja ulkoasun kopiointi alustalta toiselle alk. 60 €

TILAA SIIRTOPALVELU TAI KYSY LISÄÄ

 

  1. HTML-sivuston siirtopalveluun sisältyy kaikkien tiedostojen siirto palveluumme.
  2. Tietokantasivuston siirtopalveluun sisältyy yhden tietokannan ja kaikkien tiedostojen siirto palveluumme ja asetuksien muuttaminen, jotta tietokantasivusto toimii palvelussamme.
  3. Sähköpostitilin siirtopalveluun sisältyy yhden sähköpostihakemiston (esim. inbox), sähköpostilistan (10 jäsentä) tai sähköpostiohjauksen luominen ja siirtäminen (mikäli mahdollista).
  4. cPanel-tilin siirtopalveluun sisältyy koko cPanel-tilin siirto tiedostoineen, sähköposteineen sekä tietokantoineen. Tämä siirtovaihtoehto on mahdollinen vain mikäli siirrettävä tili sijaitsee cPanel-palvelimella, jossa tilisiirto on mahdollistettu.
  5. Palveluun sisältyy ulkoasun, sisällön ja ominaisuuksien kopiointi mahdollisuuksien mukaan alustalta toiselle (esim. Joomla!→Wordpress tai Weebly→Wordpress). Siirron hinta määritellään tarjouksessa. Esimerkiksi yksittäinen sivu 60 €, pieni sivusto 240 €, keskikokoinen sivusto 480 € ja suuri tai monimutkainen sivusto 720 €.