Palvelua ja toimintavarmuutta arvostaville

Superpaketti on erityisesti tarkoitettu yrityksille tai organisaatioille, joille nopeus ja toimintavarmuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Superpaketti toteutetaan erillisellä Cloud-palvelualustalla ja nopeilla SSD-levyillä, joka mahdollistaa poikkeuksellisen toimintavarmuuden sekä nopeuden. Superpaketeilla on käytössä LiteSpeed-webpalvelin, joka puolittaa sivujen latausajat perinteisiin palvelimiin verrattuina. Varmuuskopiointi on toteutettu kattavasti Acronis Cloud -järjestelmällä, joka suojaa varmuuskopiot mm. ransomware hyökkäyksiltä. Lisäksi Superpaketti laajentaa merkittävästi palvelutasosopimusta ja asiakaspalvelu on normaalia laajempaa, henkilökohtaisempaa sekä nopeampaa. Saatavilla myös Helsingin palvelinkeskuksesta lisäpalveluna.


Vuoden laskutuskaudella 10 % alennus, kahden vuoden laskutuskaudella 20 % alennus ja kolmen vuoden laskutuskaudella 30% alennus.


 
  Startti Perus Teho
Levytila 2 Gt  10 Gt  30 Gt
Kuukausihinta3 25 €  45 €  85 €
Palvelutasotakuu2 100 % 100 % 100 %
Liikenneraja Rajoittamaton  Rajoittamaton  Rajoittamaton
Sähköpostitilejä Rajattomasti  Rajattomasti  Rajattomasti
Lisädomaineja Rajattomasti  Rajattomasti  Rajattomasti
Prosessori1 400 % (4 ydintä)  600 % (6 ydintä)  800 % (8 ydintä)
Keskusmuisti1 4 Gt (4096 Mt) 6 Gt (6144 Mt) 8 Gt (8192 Mt)
Kehittynyt tietoturva
Kyllä Kyllä Kyllä
SSD-kiintolevyt Kyllä Kyllä Kyllä
LiteSpeed Kyllä Kyllä Kyllä
Optimoitu Wordpress, Joomla! ja verkkokaupat Wordpress, Joomla! ja verkkokaupat Wordpress, Joomla! ja verkkokaupat
Varmuuskopiot Acronis (päivittäin, viikottain, kuukausittain) Acronis (päivittäin, viikottain, kuukausittain) Acronis (päivittäin, viikottain, kuukausittain)
Korkea käytettävyys Kaikki järjestelmät kahdennettu Kaikki järjestelmät kahdennettu Kaikki järjestelmät kahdennettu
Nimipalveluiden hallinta Vapaasti hallintapaneelista Vapaasti hallintapaneelista Vapaasti hallintapaneelista

  1. Hetkellinen käyttö. Vuorokauden keskimääräinen käyttö ei saa olla yli 20 % paketin rajoituksista.
  2. Palvelun jokaisesta yli minuutin mittaisesta häiriöstä vuorokaudessa voi hakea hyvitystä 10 % kuukauden palvelumaksusta (enintään 100% / kuukausi).
  3. Hinnat sis. ALV 24 %. Laskutuskausi on 3 kk mikäli muuta ei ole sovittu.


Superpaketti -peruspalvelun sisältö

Superpaketti-palvelualusta on erittäin vikasietoinen eikä esimerkiksi laitteistoviat voi aiheuttaa katkosta palveluun. Poikkeuksellinen palvelualusta mahdollistaa myös palvelun erittäin nopean toiminnan. Lisäksi Superpaketissa on korotettu palvelutasosopimus (*), jossa jokaisesta yli minuutin mittaisesta häiriöstä vuorokaudessa voi hakea hyvitystä 10 % kuukauden palvelumaksusta (enintään 100 % / kuukausi).

Superpakettiin kuuluu myös ilmoitukset tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla kaikista palvelukatkoksista automaattisen seurantajärjestelmän kautta. Toiminta tarkistetaan minuutin välein. Normaalin päivittäisen varmuuskopionnin lisäksi tiedostot sekä tietokannat varmuuskopioidaan erilliselle varmuuskopiopalvelimelle (Acronis Cloud), joten olet aina tietoinen, mitä palvelussasi tapahtuu ja että tietosi myös säilyy palvelussa.

Palvelu laskutetaan poikkeuksellisesti kolmen kuukauden laskutuskausissa, mikäli muuta ei sovita. Eli et sitoudu palveluun tarpeettoman pitkiksi ajoiksi. Superpaketissa tarjoamme myös nimetyn henkilökohtaisen yhteyshenkilön. Lisäksi tilin tiedot, sopimusehdot ja lasku lähetetään pyydettäessä kirjallisesti asiakkaalle sähköisen viestinnän ohella veloituksetta. Myös laskutus verkkolaskuna tai kirjelaskuna on veloituksetonta.

Vuoden laskutuskaudella 10 % alennus, kahden vuoden laskutuskaudella 20 % alennus ja kolmen vuoden laskutuskaudella 30% alennus.

* Palveluntarjoaja ei takaa palvelulle täysin häiriötöntä toimivuutta. Palvelun luonteeseen kuuluvat tilapäiset, alle yhden (1) minuutin mittaiset katkokset tai alle yhden (1) tunnin mittaiset korkeammat vasteajat, jotka voivat aiheutua esimerkiksi hetkellisestä verkkohäiriöstä.


KYSY LISÄÄ SUPERPAKETISTA


TILAA SUPERPAKETTI