Webhotellit   Domainit   Palvelimet   Tiedotteet   Asiakaspalvelu   ChatTällä lomakkeella voitte irtisanoa tilauksenne. Irtisanominen vahvistetaan aina tilin yhteyshenkilöltä seuraavan arkivuorokauden kuluessa ja se astuu voimaan vasta yhteyshenkilön vahvistuksen jälkeen.
Yhteyshenkilö


Tiliin liitetyn yhteyshenkilön tiedot tulee vastata tietojamme, jotta irtisanominen voidaan tehdä.

Nimi
Sähköpostiosoite
Matkapuhelinnumero
 
Seuraavat tiedot löytyvät viimeisimmästä laskusta. Mikäli laskua ei ole saatavilla, antakaa toimitusviite kohtaan käyttäjätunnuksenne tai domaininne.

Toimitusviite
Viitenumero
 

Vaihtoavain Tilaan verkkotunnuksen välittäjän vaihtoavaimen
 
Verkkotunnuksen välittäjän vaihtoavain toimitetaan verkkotunnuksen yhteystietoihin.

Lisätietoja
Ehdot

1. Olen tarkistanut lomakkeen sisällön ja ymmärrän, että irtisanominen johtaa tilin sulkeutumiseen ja tietojen poistumiseen viimeisen voimassaolopäivän jälkeen.
2. Tilaus irtisanotaan laskutuskauden loppuun. Mikäli seuraava laskutuskausi alkaa kuukauden sisällä, tilaus irtisanotaan seuraavan laskutuskauden loppuun.
3. Irtisanominen vahvistetaan aina tilin yhteyshenkilöltä. Irtisanominen astuu voimaan vasta, kun se on vahvistettu tilauksen yhteyshenkilöltä.
 
 
 
Tämä sivu on suojattu SSL-salauksella. Selaimessa oleva lukko ja https-teksti osoitekentässä osoittaa, että yhteys on salattu. Napauttamalla lukkoa voitte tarkistaa, että yhteys on suncomet.com osoitteeseen.

WEBHOTELLITILAUKSEN YLEISET KYSYMYKSET

PALVELUN JA LASKUTUKSEN YLEISET KYSYMYKSET