Webhotellit | Domainit | Palvelimet | Tiedotteet | Asiakaspalvelu

Tällä lomakkeella voitte ottaa yhteyttä teknisiin ongelmiin liittyvissä asioissa. Palveluumme liittyviin teknisiin ongelmiin reagoidaan keskimäärin alle tunnissa asiakaspalveluaikoina. Vastaamme viesteihin viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa.

Ennen yhteydenottoa ongelmissa, olkaa hyvä ja käykää huolella läpi seuraavat sivumme sillä ongelma saattaa olla jo tiedossamme tai siihen löytyy jo vastaus. Näin vältämme turhat ruuhkat asiakaspalvelussamme ja voimme palvella teitä nopeasti silloin, kun siihen todella on tarvetta.
Antakaa oheisen lomakkeen tiedot mahdollisimman täsmällisesti ja kattavasti. Vajailla tai epätäsmällisillä tiedoilla lähetettyihin viesteihin vastaaminen kestää pidempään.

Tekninen tuki

 
Antakaa toimiva sähköpostiosoite, johon voimme olla teihin yhteydessä ongelmaan liittyen.

Sähköpostiosoite 
 
Toimittakaa kaikki saamanne virheilmoitukset ja tiedot mitä tapahtuu virhetilanteessa.

Virheilmoitukset 
 

Antakaa tarkka askel askeleelta selostus, miten voimme toistaa ongelman. Toimittakaa myös osoitteet ja tunnukset ongelman toistamiseksi.

Toistaminen 
 
Seuraavat tiedot löytyvät tilin tiedot viestistä ja/tai laskusta. Antakaa ne tiedot, joita ongelma koskee.

Käyttäjätunnus 
Verkkotunnus 
Ongelman tarkka kuvaus 
 
 

Tarkistakaa annettu sähköpostiosoite, jotta voimme vastata teille.
 
 
Tämä sivu on suojattu SSL-salauksella. Selaimessa oleva lukko ja https-teksti osoitekentässä osoittaa, että yhteys on salattu. Napauttamalla lukkoa voitte tarkistaa, että yhteys on suncomet.com osoitteeseen.