Webhotellit | Domainit | Palvelimet | Tiedotteet | Asiakaspalvelu | Chat

Palvelua ja toimintavarmuutta arvostaville

Superpaketti on erityisesti tarkoitettu yrityksille tai organisaatioille, joille nopeus ja toimintavarmuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Superpaketti toteutetaan erillisellä Cloud-palvelualustalla, joka mahdollistaa poikkeuksellisen toimintavarmuuden sekä nopeuden. Lisäksi Superpaketti laajentaa merkittävästi palvelutasosopimusta ja asiakaspalvelu on normaalia laajempaa, henkilökohtaisempaa sekä nopeampaa.

Lisäksi Superpakettiin on helppo liittää sitä tehostavia ominaisuuksia. Pakettiin on helppo lisätä esimerkiksi Microsoft Exchange sähköpostipalvelu, virtuaalipalvelin www-sivuille ja varmuuskopiointi erilliselle verkkolevylle.


  Startti
Perus Teho
Levytila 2 Gt  5 Gt  10 Gt
Kuukausihinta 24 €
 42 €
 82 €
Liikenneraja Rajoittamaton
 Rajoittamaton  Rajoittamaton
Sähköpostitilejä Rajattomasti  Rajattomasti  Rajattomasti
Lisädomaineja Rajattomasti  Rajattomasti  Rajattomasti
Prosessorin käyttö (jatkuva1)
25 %  50 %  100 %
Prosessorin käyttö (hetkellinen1) 200 %
 400 %
 800 %
Keskusmuisti (jatkuva1)
256 Mt  512 Mt  1024 Mt
Keskusmuisti (hetkellinen1) 1024 Mt 2048 Mt 4096 Mt
Varmuuskopiot Päivittäin ja vapaasti hallintapaneelista Päivittäin ja vapaasti hallintapaneelista Päivittäin ja vapaasti hallintapaneelista
Korkea käytettävyys Kaikki järjestelmät kahdennettu Kaikki järjestelmät kahdennettu Kaikki järjestelmät kahdennettu
Nimipalveluiden hallinta Vapaasti hallintapaneelista Vapaasti hallintapaneelista Vapaasti hallintapaneelista

  1. Jatkuva käyttö lasketaan päivittäin. Hetkellinen käyttö kullakin hetkellä.
  2.  Hinnat sis. ALV 24 %. Laskutuskausi on 3 kk mikäli muuta ei ole sovittu.

Superpaketti -peruspalvelun sisältö

Superpaketti-palvelualusta on erittäin vikasietoinen eikä esimerkiksi laitteistoviat voi aiheuttaa katkosta palveluun. Poikkeuksellinen palvelualusta mahdollistaa myös palvelun erittäin nopean toiminnan. Lisäksi Superpaketissa on korotettu palvelutasosopimus (*), jossa jokaisesta yli yhden minuutin mittaisesta häiriöstä voi hakea hyvitystä 10 % kuukauden palvelumaksusta (enintään 100 %).

Superpakettiin kuuluu myös ilmoitukset tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla kaikista palvelukatkoksista automaattisen seurantajärjestelmän kautta. Toiminta tarkistetaan minuutin välein. Normaalin päivittäisen varmuuskopionnin lisäksi tiedostot sekä tietokannat varmuuskopioidaan erilliselle varmuuskopiopalvelimelle, joten olet aina tietoinen, mitä palvelussasi tapahtuu ja että tietosi myös säilyy palvelussa.

Palvelu laskutetaan poikkeuksellisesti kolmen kuukauden laskutuskausissa, mikäli muuta ei sovita. Eli et sitoudu palveluun tarpeettoman pitkiksi ajoiksi. Superpaketissa tarjoamme myös nimetyn henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka palvelee sähköisesti, kirjallisesti ja puhelimella. Pyydettäessä yhteyshenkilö soittaa haluttuna aikana seuraavana arkipäivänä asiakaspalveluaikoina. Lisäksi tilin tiedot, sopimusehdot ja lasku lähetetään pyydettäessä kirjallisesti asiakkaalle sähköisen viestinnän ohella veloituksetta. Myös laskutus verkkolaskuna tai kirjelaskuna on veloituksetonta.
Huom! Superpaketti on räätälöity mahdollisimman nopeaa ja varmaa toimintaa ajatellen. Tämän vuoksi Superpaketti ei välttämättä sisällä kotisivukonetta, sovellusarkistoa tai suomenkielistä hallintapaneelia. Superpaketin laskutuskausi on vähintään 3 kk. Vuoden laskutuskaudella 10 % alennus.

* Palveluntarjoaja ei takaa palvelulle täysin häiriötöntä toimivuutta. Palvelun luonteeseen kuuluvat tilapäiset, alle yhden (1) minuutin mittaiset katkokset tai alle yhden (1) tunnin mittaiset korkeammat vasteajat, jotka voivat aiheutua esimerkiksi hetkellisestä verkkohäiriöstä.

KYSY LISÄÄ SUPERPAKETISTA


SIIRRY SUPERPAKETIN TILAUKSEEN