18.03.2020

COVID-19, palvelinsiirtojen tuomat päivitykset ja verkkolevyn paluu

COVID-19


Haluamme osaltamme tukea asiakkaitamme, joiden maksukyky on vaikeutunut koronaviruksen vaikutusten vuoksi. Palvelumaksujen maksamiseen on mahdollista saada lisää maksuaikaa ilman erillistä veloitusta. Maksuaikaa voi saada enimmillään 30 vuorokautta ja sitä tulee pyytää erikseen.

Mikäli siis tarvitset laskullesi lisää maksuaikaa voit tehdä sen maksutta asiakasjärjestelmämme kautta https://suncomet.info/asiakas/ osoitteesta.

 


Palvelinsiirtojen tuomat päivitykset


Palvelinsiirrot ovat välttämätön osa palvelimien käyttöjärjestelmien sekä laitteistojen päivityksiä. Palvelimien käyttöjärjestelmät vanhentuvat normaalisti noin viiden vuoden välein ja niitä ei ole mahdollista päivittää paikallaan. Vanhentuneet käyttöjärjestelmät olisivat vakava tietoturvariski. Samassa palvelimien laitteisto päivitetään ja siitä tuleva hyöty tulee suoraan asiakkaille ilman lisäveloitusta.

Tehon lisäykset kaikkiin webhotellipaketteihin astuu asteittain voimaaan kaikille palvelimille (myös niille, joita ei siirretty).

Uudet tehoresurssit:

  • Webhotelli Startti 50% CPU ja 0,5 Gt RAM
  • Webhotelli Perus 200% CPU ja 2 Gt RAM
  • Webhotelli Teho 300% CPU ja 3 Gt RAM

 

Seuraavat palvelimet ovat siirtyneet:

 


Verkkolevyn paluu


Sunlevy-palvelimen siirron myötä alamme jälleen tarjota verkkolevypalvelua yksinkertaisena 100 Gt / 40 € / vuosi pakettina. Paketteja voi yhdistää, eli 100 Gt paketteja voi ostaa yhteen tiliin rajattomasti lisää. Uusi pakettikoko ja hinnasto astuu vaiheittain voimaan myös nykyisille Sunlevy-asiakkaille.