Webhotellit | Domainit | Palvelimet | Tiedotteet | Asiakaspalvelu | Chat

Suncomet.info | Toiminta-aika | Tekniset tiedotteet | RSS-syöte | Twitter-blogi | Tietoturva

16.12.2016

Mennyt vuosi 2016 ja muutokset vuodelle 2017!


Vuosi 2016


Kehitimme toimintaamme monin tavoin vuoden 2016 aikana uusien ja nykyisten asiakkaidemme eduksi.

Verkkotunnuslain uudistuksen myötä .fi verkkotunnuksien hallinta ja uusinta yksinkertaistui entisestä huomattavasti. Uudistuksen myötä .fi verkkotunnukset toimivat pitkälti täysin samoin kuin muutkin verkkotunnuspäätteet. Kehitimme toimivan järjestelmän .fi verkkotunnuksien hallintaan ja näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös .fi verkkotunnuksia edulliseen hintaan. Järjestelmän kehittyessä on tarkoituksenamme edelleen laskea .fi verkkotunnuksien hinnoittelua.

Lähes kaikki vanhat Plesk-palvelimet ovat siirtyneet tehokkaampaan, vakaampaan ja monipuolisempaan cPanel-järjestelmään. Myös vanhat asiakkaamme pääsivät näin ilman lisäkustannuksia nauttimaan uudempien palvelimien eduista. Viimeinen Plesk-palvelin siirretään joulun aikana.

Liikevaihtomme jatkoi edelleen kasvuaan vuoden 2016 aikana vaikka vuosi on ollut ympäröivän taloustilanteen takia erityisen haastava. Työskentelemme jatkuvasti parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen eteen ja mahdollisimman hyvän palvelun tuottamiseksi nykyisille sekä uusille asiakkaillemme.

Kiitos kuluneesta vuodesta ja mukavaa joulun odotusta sekä onnellista uutta vuotta!


Vuosi 2017

Vuoden 2017 aikana jatkamme palveluidemme kehttämistä laajasti.

Alkuvuodesta C1 ja C2 palvelimille tulee käyttöön yleiset ns1.suncomet.fi ja ns2.suncomet.fi nimipalvelimet. Tämä vähentää mahdollisten häiriöiden vaikutusta ja lisää vakautta C1 ja C2 palvelimille.

Vanhemmat cPanel-palvelimet (C1, C2 ja C3) on tarkoitus päivittää jopa kaksi kertaa tehokkaammiksi uudemman sukupolven palvelimiksi vuoden loppuun mennessä. Tämä tuo mukanaan huomattavasti lisää nopeutta, varmuutta ja uusia ominaisuuksia myös vanhempien cPanel-palvelimien asiakkaillemme! Samalla yhtenäistämme palvelimien osoitteet jo tutuksi tulleeseen palvelin.suncomet.fi kaavaan.

Uusien palvelimien ja uusien cPanel versioiden myötä kaikki domainit saavat jaetun SSL-sertifikaatin, eli sivut toimivat myös salatun https yhteyden kautta ilman lisäkustannuksia. Perustason suojausta varten ei siis tarvitse enää hankkia omaa sertifkaattia.

Vuoden aikana otetaan myös käyttöön PHP, Ruby ja Python valitsin. Tämä mahdollistaa uudempien sekä tarvittaessa vanhempien versioiden mutkattoman käyttöönoton tilikohtaisesti. Myös Ruby ja Python versioista on näin saatavilla uudemmat versiot ja mm. Ruby on Rails ja Django sovelluksien käyttö tulee paremmin mahdolliseksi.

Lisäksi parannamme kaikkien palvelimiemme nopeutta ja vakautta. Lisäämme optimointeja palvelun eri tasoille ja tuomme käyttöön tehokkaan välimuistin yleisimmille sovelluksille. Vanhentuneiden ja haitallisten sovelluksien seurantaa tehostetaan, jotta hetkelliset estolistoille joutumiset voidaan paremmin välttää. Lisäksi sähköpostipalveluiden toimintaa kehitetään monin tavoin sähköpostiliikenteen normaalin toiminnan turvaamiseksi.

Tiedotamme muutoksista tarkemmin teknisissä tiedotteissamme, kun niiden ajankohta on lähempänä.

Kehitämme laajasti myös sisäisiä järjestelmiämme sekä asiakaspalvelumme menetelmiä, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja tehokkaammin.

Voimme asiakkaidemme eduksi todeta, että useimmat palveluistamme eivät saa vuotuisia indeksikorotuksia vaan hinnoittelu säilytetään pitkälti vuoden 2016 tasolla. Poikkeuksena Webhotelli Perus ja Superpaketti Perus pakettien hinnoittelut korjataan olemaan linjassa muiden pakettien kanssa. Tämän lisäksi muutamien lisäpalveluiden ja verkkotunnuspäätteiden hinnoittelua korjataan muuttuneiden kustannuksien mukaisesti.

Odotamme innolla vuotta 2017, jonka aikana jatkamme palveluidemme kehittämistä huomattavasti kaikkien asiakkaidemme eduksi! Onnea ja menestystä vuodelle 2017!