Webhotellit | Domainit | Palvelimet | Tiedotteet | Asiakaspalvelu


Asiakaspalveluajat
Arkipäivisin klo. 8 - 16

Muina aikoina ja pyhinä päivystys vastaa mahdollisimman nopeasti ja viimeistään seuraavan arkivuorokauden aikana.
Vastausajat

Asiakaspalvelumme vastaa teknisiin ongelmiin keskimäärin alle tunnissa asiakaspalveluaikoina. Muina aikoina ja muissa asioissa asiakaspalvelu vastaa mahdollisimman nopeasti. Kaikkiin viesteihin vastataan viimeistään seuraavan arkivuorokauden aikana. Asiat käsitellään viimeisimmän viestin tulojärjestyksessä.


AJANKOHTAISTA

Asiakaspalvelu Chat

Chat-asiakaspalvelu on avoinna, kun asiakaspalvelija on vapaana vastaamaan. Pääsääntöisesti palvelu on auki arkisin kello 8 - 16.

CHAT ON KIINNI
Suncomet Posti | GDPR-lähetysjärjestelmä

Suncomet Posti on turvallinen tapa lähettää henkilötietoja sisältävää tai muuten suojattavaa sisältöä sähköisesti. Suncomet Posti on GDPR-vaatimuksien mukainen palvelu viestien lähetykseen.
Ennen yhteydenottoa ongelmissa, olkaa hyvä ja käykää huolella läpi seuraavat sivumme sillä ongelma saattaa olla jo tiedossamme tai siihen löytyy jo vastaus. Näin vältämme turhat ruuhkat asiakaspalvelussamme ja voimme palvella teitä nopeasti silloin, kun siihen todella on tarvetta.

 

Asiakaspalvelulomakkeet

Oheisilla lomakkeilla voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme salatulla yhteydellä: Lomakkeet on suojattu SSL-salauksella. Selaimessa oleva lukko ja https-teksti osoitekentässä osoittaa, että yhteys on salattu. Napauttamalla lukkoa voitte tarkistaa, että yhteys on suncomet.com osoitteeseen.