Tällä lomakkeella uusi haltija voi tilata haltijan vaihdoksen olemassa olevaan tilaukseen. Haltijan vaihdos vahvistetaan aina tilin aikaisemmalta yhteyshenkilöltä. Haltijan vaihdos tehdään seuraavan arkivuorokauden kuluessa vahvistuksesta.

Haltijan vaihdoksen yhteydessä lisätään tilauksen voimassaoloaikaan laskutuskausi, joka laskutetaan uudelta haltijalta. Haltijan vaihdos astuu voimaan vasta, kun uusi lasku on maksettu.

Uusi haltija

Haltija
Postiosoite
Postinumero
Kaupunki
Henkilötunnus tai Y-tunnus
Yhteyshenkilö
Yhteyshenkilölle lähetetään tilin tiedot, lasku ja tiliin liittyvät huomautukset. Yhteyshenkilö on ainoa, joka voi tehdä tiliin muutoksia.

Nimi
Sähköpostiosoite
Matkapuhelinnumero
Laskutustapa
Laskutuskausi
 
Seuraavat tiedot löytyvät viimeisimmästä tiliin liittyvästä laskusta. Mikäli laskua ei ole saatavilla, antakaa toimitusviite kohtaan käyttäjätunnuksenne tai domaininne.

Toimitusviite
Viitenumero
Muuta
Ehdot

1. Haltijan vaihdoksen yhteydessä lisätään tilauksen voimassaoloaikaan laskutuskausi, joka laskutetaan uudelta haltijalta. Haltijan vaihdos astuu voimaan vasta, kun uusi lasku on maksettu.
2. Olen lukenut ja hyväksyn palveluiden voimassa olevat yleiset ehdot ja olen erityisesti tutustunut näiden ehtojen kohtiin 1.3.1, 2.1, 2.2, 5.1, 5.2, 5.3 ja 7.2 sekä kohdan 3 alakohtiin tilattujen palveluiden osalta.
2. Olen tarkistanut lomakkeen sisällön ja ymmärrän, että muutos on sitova ja muutos saatetaan aloittaa välittömästi.
3. Laskut ja tilin tiedot toimitetaan yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen mikäli muuta ei erikseen sovita.
4. Tiedostan, että haltijan vaihdos on maksullista .fi domaineille ja voi vaatia domainin uusimisen hinnaston mukaisesti.
5. Olen tutustunut palvelun sisältöön, ominaisuuksiin, hinnastoon ja palveluun liittyviin yleisiin kysymyksiin.
 
 
  Tämä sivu on suojattu SSL-salauksella. Selaimessa oleva lukko ja https-teksti osoitekentässä osoittaa, että yhteys on salattu. Napauttamalla lukkoa voitte tarkistaa, että yhteys on suncomet.com osoitteeseen.