Asiakkaiden kommentteja palveluistamme

Tässä vain muutamia asiakkaiden kommentteja palveluistamme


Minulla on kokemusta jo muutamista maksullisista webhotellipalveluista, mutta Suncomet on näistä aivan ylivoimainen ykkönen! Todella vaikea löytää jotain huonoa Suncometin palveluista, joten toteankin vain, että jatkakaa samaan malliin! Kiitos.

Järisyttävän nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu! Tästä voisi ottaa mallia aika moni palveluntarjoaja!!!
Palvelu on toiminut juuri niin hyvin kun olisin toivonutkin. Kiitoksia loistavasta palvelusta.
En keksi valittamista.
Jatkakaa samalla linjalla.

Mitään ongelmia ei ole ollut. Asiakaspalvelu nopeaa jopa viikonloppuisin.

Palvelun toimivuudessa emme ole huomanneet mitään ongelmia. Ominaisuuksia löytyy enemmän kuin mille on tarvetta, mutta lähitulevaisuudessa useille ominaisuuksille tulee varmasti käyttöä, kun testaamme ruby on railsin toimintoja palvelimella.

Olen ollut parin muun webhotellin asiakas jo ennen suncomettia ja ensiksi olin hieman epäileväinen hinnan suhteen, mutta kaikki on pelannut ja toiminut niinkuin on pitänytkin. Eli voin lämpimästi suositella kaikille suncomet palveluita.

Olen tähän asti ollut palveluun erittäin tyytyväinen. Kaikki on toiminut tähän asti niinkuin pitääkin.

Täydellinen webhotelli. Kaikki tarpeelliset ominaisuudet ja vielä enemmän, nopea ja osaava asiakaspalvelu, paljon muistia, ei liikennerajoituksia - ja halvalla.

Todella nopeaa ja asiallista toimintaa kaikenkaikkiaan! Palvelu toimii moitteettomasti! Ongelmatilanteessa sähköpostiin vastataan nopeasti! Ei ole mitään moitittavaa!

Haluaisin kiittää teitä loistavasta palvelustanne, en osaa haukkua mitään osa-aluetta. Ja asiakaspalvelu on todella ripeää. Kiitos.

Olen erittäin tyytyväinen palveluun, asiakaspalvelu on toiminut sujuvasti kellonajasta tai viikonpäivästä huolimatta ja aina on vastauksen saanut. Palveluiden ominaisuudet ovat mahtavat, ei voi juuri muuta toivoa.
Palvelu on toiminut moitteettomasti ainakin tähän asti.

Loistavaa palvelua. Sain sivustoni toimimaan alle viidessä minuutissa, ja asiakaspalvelu on erittäin ripeä!

Hyvää työtä!

Paras webhotelli valinta. Todella edulliset hinnat ja toimii hyvin. Asiakaspalvelu on erittäin nopea ja antaa hyviä neuvoja.

Huhhuijakaa, taisi tilauksesta mennä viisi minuuttia kun tunnukset jo sain. Ja vielä sunnuntaina! On kyllä niin uskomattoman maagista toimintaa, että alta pois.

Taatusti suosittelen muillekin!

Halpa, hyvä ja kätevä. Mitäs muuta tästä voisi todeta.

Olen aivan erityisen tyytyväinen siihen, miten nopeasti kaikki hoituu. Asiakaspalvelu vastaa erittäin ripeästi, ja muistaakseni tilasin ja sain webhotellini käyttööni yöaikaan (joka todellakin kertoo siitä miten erinomaisen nopeasti ja ympäri vuorokauden asiat toimivat teillä).

Olin hyvin epäluuloinen tilatessani webhotellia, ajattelin lähinnä että näin halpaa voi aivan huoleti testata, eikä se tappio missään tunnu. Yllätys olikin huikea kun webhotelli oli kädenkäänteessä käytössä ja kaikki tuntui toimivan. Varovainen parin viikon kokeilu antoi myös merkkejä siitä että kaikki toimii vakaasti, päivästä päivään. Palvelu toimi niin hyvin, että siirryin kokonaan käyttämään vain suncometilta ostettamaani webhotellia. Edellinen palveluntarjoaja palveli kaksi vuotta hyvin, mutta hävisi kuitenkin teille.

Erinäisiä ongelmia ja kangertelevaa totuttelua on toki ollut, enkä vieläkään voi kehua pitäväni Pleskistä (kun on cpaneliin tottunut), mutta kaikki kuitenkin toimii ja olen saanut apua jokaiseen ongelmaani joten en voi valittaakaan. Olen erittäin tyytyväinen. Kiitos.

Palvelu on toiminut kauttaaltaan todella hyvin, eikä ongelmia oikeastaan ole ollut. Hinnoiltaan Suncomet on todella vahvoilla verrattuna muihin suomalaisiin palveluntarjoajiin, mutta tämä ei ole näkynyt negatiivisesti palvelun suhteen. Asiakaspalvelu on aina vastannut ripeästi ja vastaukset ovat olleet tyydyttäviä. SSH/SFTP-tukea olisin kaipaillut paketteihin lisämaksutta, mutta kyllä tiedostot suojaamattomasti FTP:n kauttakin kulkevat, joskaan eivät aivan yhtä turvallisesti ja ripeästi.

Samaan malliin on hyvä jatkaa. Hyvää jatkoa yrityksellenne :)