Asiakaspalvelu arkipäivisin klo. 8 - 16

Muina aikoina ja pyhinä päivystys vastaa mahdollisimman nopeasti ja viimeistään seuraavan arkivuorokauden aikana.

Customer service also in english.

Asiakaspalvelumme vastaa teknisiin ongelmiin keskimäärin alle tunnissa asiakaspalveluaikoina. Kaikkiin viesteihin vastataan viimeistään seuraavan arkivuorokauden aikana. Asiat käsitellään viimeisimmän viestin tulojärjestyksessä.

 


Asiakaspalvelu Chat

Chat-asiakaspalvelu on avoinna 24/7 ja asiakaspalvelumme vastaa mahdollisimman nopeasti. Voitte jättää myös yhteydenottopyynnön chatin välityksellä.

Asiakasjärjestelmä

Asiakasjärjestelmästä yhteyshenkilö voi hallinnoida tilauksiaan ja niihin liittyviä laskuja.

Asiakaspalvelulomakkeet

Lomakkeet on suojattu SSL-salauksella. Selaimessa oleva lukko ja https-teksti osoitekentässä osoittaa, että yhteys on salattu. Napauttamalla lukkoa voitte tarkistaa, että yhteys on suncomet.com osoitteeseen.

Ohjeet ja tiedotteet

Ennen yhteydenottoa ongelmissa, olkaa hyvä ja käykää huolella läpi seuraavat sivumme sillä ongelma saattaa olla jo tiedossamme tai siihen löytyy jo vastaus. Näin vältämme turhat ruuhkat asiakaspalvelussamme ja voimme palvella teitä nopeasti silloin, kun siihen todella on tarvetta.

Suncomet Posti | GDPR-lähetysjärjestelmä

Suncomet Posti on turvallinen tapa lähettää henkilötietoja sisältävää tai muuten suojattavaa sisältöä sähköisesti. Suncomet Posti on GDPR-vaatimuksien mukainen palvelu viestien lähetykseen.

 


LUE LISÄÄ SUNCOMET POSTI -PALVELUSTA