Webhotellit   Domainit   Palvelimet   Tiedotteet   Asiakaspalvelu   Chat

Toiminta-aika | Tekniset tiedotteet | RSS-syöte | Twitter | Facebook | Tietoturva

2018 ja 2019

Vuosi 2018 ja alkanut vuosi 2019


VUOSI 2018


Vuoden 2018 aikana jatkoimme palvelimien päivittämistä ja tehostamista. Jatkoimme edelleen tietoturvan parannuksia ja erityisesti haitallisten skriptien havainnointia tehostettiin merkittävästi. Myös asiakaspalvelumme sai kauan kaivatun Chat-palvelun ja muutenkin asiakaspalvelua tehostettiin asiakkaidemme eduksi.

Liikevaihtomme kasvoi myös tänäkin vuonna. Kiitos luottamuksestanne!


Asiakaspalvelun Chat

Asiakaspalvelun Chat -palvelu oli aktiivisesti käytössä vuoden aikana ja asiakkaamme kiittelivät runsaasti sen käyttöönottoa helpottamaan kiireellisten asioiden hoitoa.


Jälleenmyyjän Status

Keskittäville asiakkaillemme annoimme jälleenmyyjän statuksen. Ilman erillistä pyyntöä tämä status toimi jo aktiivisesti taustalla. Asiakas voi pyytää statuksen aktivointia asiakaspalvelustamme. Voitte lukea lisää statuksesta https://suncomet.com/index.php?jalleenmyyja osoitteesta.


Webhotellipakettien tehot

Vuoden 2018 aikana etsimme uusia keinoja lisätä webhotellipakettien saamia tehoja ilman kustannuksien nousua. Erityisesti alkuvuoden aikana teimme testejä ja sallimme palvelin kerrallaan paketeille enemmän resursseja. Tämä näkyi asiakkaiden sivustojen toiminnan nopeutumisena myös pienemmillä paketeilla.


Palvelimet ja tietoturva

Jatkoimme edelleen palvelimiemme nopeuden ja vakauden kehittämistä entisestään. Vanhentuneiden ja haitallisten sovelluksien seurantaa tehostettiin huomattavasti, jotta hetkelliset estolistoille joutumiset voitiin vieläkin paremmin välttää. Palomuurimme saivat merkittävän päivityksen vuoden aikana, jonka tarkoitus on estää tehokkaammin haitallista liikennettä.VUOSI 2019

Vuoden 2019 aikana keskitymme palveluiden tehostamiseen ja vakauttamiseen useilla eri osa-alueilla. Tuomme uusia palveluita ylläpitoon sekä laajennamme Superpakettejamme vuoden 2019 aikana. Pieniä muutoksia palveluihin ja käytäntöihin on myös odotettavissa. Muutoksista tiedotetaan tarkemmin, kun ne ovat ajankohtaisia.

Ehtojen muutokset


Sopimusehtoihin tehdään pieniä muutoksia ja joitain sanamuotoja selkeytetään. Erityisesti selkeytetään verkkotunnuslain tuomia muutoksia verkkotunnuksiin liittyen sekä GDPR:n vaatimuksia. Tietoturvaan liittyviä kohtia selvitetään laajemmin, jotta niihin liittyvät velvoitteet käyvät paremmin ilmi.

Hinnoittelu

Asiakkaidemme eduksi emme korottaneet webhotellipalveluiden tai verkkotunnuksien hintoja vuoden vaihteessa vaan palveluiden hinnoittelu pysyy samana myös vuonna 2019!Työskentelemme tänäkin vuonna aktiivisesti parantaaksemme kaikkia palveluitamme.

Kiitokset vielä kerran kuluneesta vuodesta 2018. Onnea ja menestystä vuodelle 2019!