Webhotellit   Domainit   Palvelimet   Tiedotteet   Asiakaspalvelu   Chat

Toiminta-aika | Tekniset tiedotteet | RSS-syöte | Twitter | Facebook | Tietoturva

01.12.2014

Muutoksia ja parannuksia vuonna 2015!

Webhotellien tehot


Webhotellien tehoihin tulee huomattava lisäys. Lisäämme kaikkien pakettien hetkellisen prosessorin käytön rajoja vuoden 2015 alussa. Uudet rajat ovat 25 %, 50 % ja 100 %. Webhotelleissa ja Superpaketeissa erotellaan myös selkeämmin hetkellinen ja jatkuva keskusmuistin käyttö. Muutokset astuvat voimaan asteittain myös vanhoille paketeille kesäkuuhun mennessä.


Verkkotunnuspäätteitä yli 700 vuonna 2015

Lisäämme yleisiä verkkotunnuspäätteitä hinnastoomme jo ennen vuoden vaihdetta ja tarjoamme myös erityispäätteiden hinnaston suoraan sivuillamme. Tarjottavien verkkotunnuspäätteiden kokonaismäärä nousee yli 700 verkkotunnuspäätteeseen ja kaikkien hinnat on helposti löydettävissä erikseen ladattavalta erityispäätteellisten verkkotunnusten hinnastolta.


Wordpress, Joomla! ja Drupal suojaus

Wordpress, Joomla! ja Drupal sovelluksiin tulee runsaasti hallintapuolen hyökkäyksiä ja ne ovat aiheuttaneet merkittäviä ongelmia useille asiakkaillemme. Tästä johtuen tulemme lisäämään ylimääräisen suojauksen hallintapuolen pääsylle. Hallintapuolen tunnuksien lisäksi ennen kirjautumissivulle pääsyä kysytään erikseen ponnahdusikkunalla käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käyttäjätunnus ja salasana yhistelmä on: login / login. Vaikka suojaus lisää ylimääräistä vaivaa kirjautumiseen, niin se suojaa tehokkaasti perinteisiä bruteforce hyökkäyksiä vastaan. Suojaus tulee mahdollisuuksien mukaan kaikille paketeille voimaan asteittain vuoden 2015 aikana ja siitä tiedotetaan erikseen tarkemmin Tekniset tiedotteet -sivuillamme.


Vanhat Plesk-palvelimet S1, P1, P2, P3, T1

Vanhimmat Plesk-palvelimet poistuvat lopullisesti 2015 aikana. Siirrämme tilit vanhoilta palvelimilta alkaen tammikuussa palvelin kerrallaan. Kaikki yllämainitut Plesk-palvelimet poistuvat käytöstä vuoden 2015 kuluesa (poislukien NET, COM ja K1). Tiedotamme tarkemmin siirtoajankohdista sekä muuttuvista tiedoista Tekniset tiedotteet -sivuillamme.


Ehdot ja www.suncomet.com ulkoasun muutos

Ehdot päivittyvät vain hiukan vuoden vaihteessa. Muutamia mahdollisesti epäselviä kohtia selkeytetään ja tarkennuksia lisätään useisiin eri kohtiin helpottamaan erityistilanteiden tulkintaa. Merkittäviä muutoksia ehtoihin ei kuitenkaan tule. Vanhat ehdot ovat voimassa laskutuskauden loppuun asti ja uudet ehdot astuvat tilikohtaisesti voimaan uuden laskutuskauden alussa. Mikäli ehtojen uudistuksia ei halua hyväksyä, niin tilauksen voi irtisanoa normaalisti ennen uuden laskutuskauden alkua.

Sivustomme www.suncomet.com ulkoasu muuttuu raikkaammaksi ja hiukan selkeämmäksi uudella värimaailmalla. Merkittävää muutosta ei ulkoasuun ei kuitenkaan tule.


Hinnaston muutokset

Euro on merkittävästi heikentynyt suhteessa dollariin, joka pakottaa meitä korottamaan edullisimman verkkotunnusryhmän hintaa eurolla. Edullisimman ryhmän 13 euron vuosihinta nousee vuoden vaihteessa 14 euroon. Muiden verkkotunnuksien päätteet pystytään kuitenkin pitämään vanhalla tasolla eikä esimerkiksi inflaatiokorotusta tule muihin päätteisiin.

Webhotellien sekä Superpakettien hinnat nousevat keskimäärin 5 %. Vuodenvaihteen jälkeen Startti-paketin hinta on 23 euroa, Perus-paketin hinta 36 euroa ja Teho-paketin 79 euroa vuodessa. Vastaavasti Superpakettien hinnat nousevat tasolle 23 euroa, 36 euroa ja 79 euroa kuukaudessa. Nyt kannattaa hyödyntää edullisemmat hinnat ja ottaa lisää esimerkiksi useampi vuosi kerralla ennen vuoden vaihdetta!

Muutoin hinnat pystytään pitämään vanhalla tasollaan yleisestä hintakehityksestä huolimatta.