Webhotellit   Domainit   Palvelimet   Tiedotteet   Asiakaspalvelu   Chat

Toiminta-aika | Tekniset tiedotteet | RSS-syöte | Twitter | Facebook | Tietoturva

04.12.2013

Uudet webhotellipaketit, uudet Superpaketit, uudet superpalvelimet ja hinnaston muutokset vuodelle 2014.

Uudet webhotellipaketit

Webhotellipaketit ovat päivittyneet uusien palvelimiemme tuomien mahdollisuuksien myötä. Olemme lisänneet runsaasti prosessoritehoa kaikille paketeille. Tehon kasvu on noin 2-3 kertainen. Jotta pakettien hinnoittelu pysyisi samana, on levytilaa jouduttu vähentämään Perus ja Teho paketeilta. Levytilan vähennyksen myötä paketit on suoraviivaisempi päivittää tarvittaessa Superpakettiin. Seuraamme jatkuvasti asiakkaidemme palveluiden käyttöä ja kuuntelemme heidän toiveitaan. Nämä muutokset ovat tulosta viimevuoden kokemuksista ja asiakaspalautteesta.


Uudet superpaketit

Nyt jokaisen webhotellipaketin voi muuttaa vaivattomasti Superpaketiksi. Superpaketit on nyt saatavilla yhtenäisesti samoilla levytilarajoilla webhotellipakettien kanssa. Lisäksi pienemmät Superpaketit tarjoavat yhä useammalle mahdollisuuden poikkeuksellisiin tehoihin ja erinomaiseen toimintavarmuuteen edullisesti.


Uudet superpalvelimet

Olemme ottaneet käyttöön uuden tason superpalvelimet, jotka tarjoavat jopa 24 prosessoriydintä ja 128 Gt keskusmuistia. Olemme myös ottaneet ohjelmistotasolla uusia ratkaisuja käyttöön. Sovellusarkistona toimii uusilla palvelimilla Softaculous, joka tarjoaa useampia sovelluksia käyttäjäystävällisemmin kuin edellinen Fantastico De Luxe.


Hinnaston muutokset vuodelle 2014

Vuoden vaihteessa olemme pakotettuja tarkentamaan hinnoitteluamme. Palvelinkeskuksemme ilmoitti joulukuun alussa merkittävästä hinnankorotuksesta, joka vaikuttaa palveluiden tuottamisen kuluihin merkittävästi. Tämän lisäksi muut palveluiden tuottamiseen liittyvät kulut ovat kasvaneet keskimäärin 5 %. Palveluiden hinnat nousevat keskimäärin noin 5 % tammikuun aikana. Nyt on hyvä mahdollisuus ottaa palveluihin useampi vuosi kerralla vanhalla hinnoittelulla!