Webhotellit   Domainit   Palvelimet   Tiedotteet   Asiakaspalvelu   Chat

Toiminta-aika | Tekniset tiedotteet | RSS-syöte | Twitter | Facebook | Tietoturva

03.06.2013

Parannuksia webhotellipaketteihin, Lisäteho- ja Lisävarmuus- lisäpalvelut, uudet virtuaalipalvelimet ja Yrityspaketin korvaava Superpaketti.


Parannuksia webhotellipaketteihin

Päivitykset järjestelmissämme mahdollistavat, nyt eri resurssirajat eri webhotellipaketeille. Normaalisti webhotellitili on voinut käyttää enintään 10% prosessorista. Pian Perus-paketti saa käyttöönsä 15% ja Teho-paketti 20%, eli eri paketit saavat levytilan lisäksi eri määrät tehoja käyttöönsä. Näin pakettien nimet kuvaavat paremmin myös saatavilla olevia tehoja. Muutos astuu voimaan kesäkuun aikana kaikille uusille tileille ja vuonna 2013 avatuille tileille. Vanhemmille tileillä muutos pyritään saamaan voimaan ennen vuoden vaihdetta porrastetusti.

Uudet päivitykset tulevat myös mahdollistamaan sertifikaattien asentamisen ilman omaa yksityistä IP-osoitetta SNI-ominaisuuden avulla. Valitettavasti Windows XP ei tue SNI-ominaisuutta, mutta muutoin se on erittäin hyvin tuettu. SNI-mahdollisuus tulee kaikille cPanel-palvelimille vuoden loppuun mennessä.


Lisäteho- ja Lisävarmuus- lisäpalvelut

Suuren kysynnän vuoksi tuomme myös Lisäteho-lisäpalvelun kaikille asiakkaille saataville kesäkuun aikana. Tämä palvelu kasvattaa prosessorinkäytön rajaa 30%, eli esimerkiksi Teho-paketin kanssa käyttöön saa enintään 50% prosessorista. Lisäteho-lisäpalvelu antaa siis roimasti lisää tehoa mikäli pakettien normaalit rajat eivät ole riittävät.

Lisävarmuus-lisäpalvelulla tallennamme päivittäin varmuuskopion asiakkaan tilistä ulkopuoliselle palvelimelle. Säilytämme ulkopuolisella palvelimella päivittäiset varmuuskopiot 7 päivän ajan ja sen lisäksi säilytämme viikoittaiset varmuuskopiot 4 viikon ajan. Yhteensä on siis 11 eri varmuuskopiota, joista voidaan valita parhaiten sopivin vaihtoehto palautettavaksi tarpeen vaatiessa. Lisävarmuus-lisäpalvelu vähentää tarvetta ottaa omia varmuuskopioita ja mahdollistaa myös palautuksen toiselle palvelimelle mikäli alkuperäisellä palvelimella on vakava ja pitkäkestoinen ongelma. Tämänkin lisäpalvelun tuomme saataville kesäkuun aikana.


Uudet virtuaalipalvelimet

Myös virtuaalipalvelimiimme tulee muutoksia uusien järjestelmien myötä. Pystymme nyt tarjoamaan enemmän tehoa samalla rahalla. Keskimäärin prosessoriteho ja keskusmuisti kaksinkertaistuu vaikka hinnoittelu pysyy muuttumattomana. Osa uusimmista virtuaalipalvelimista on jo asennettu uuteen järjestelmään ja niille muutos lisää tehoja automaattisesti. Uudet virtuaalipalvelimet tulevat myyntiin kesäkuun aikana.


Yrityspaketin korvaava Superpaketti

Tuomme muutamien kuukausien sisällä Superpaketin nykyisen Yrityspaketin tilalle. Vanhat yrityspaketit säilyvät kuitenkin ennallaan. Uusi Superpaketti on virtuaalipalvelimen ja webhotellin täydellinen välimuoto. Superpaketissa tili toimii jaetulla cPanel-alustalla, jolloin tilin hallinta on yksinkertaista ja helppoa. Tilille kuitenkin varataan täysin omaan käyttöön pienimmän virtuaalipalvelimen tehot ja suuren määrän levytilaa. Eli Superpaketissa yhdistyvät virtuaalipalvelimen tehot ja webhotellin helppous. Lisäksi Superpaketti sisältää korotetun palvelulupauksen, eli yrityspaketista tutun paremman toiminta-aika takuun sekä kattavamman asiakaspalvelun.