Webhotellit | Domainit | Palvelimet | Tiedotteet | Asiakaspalvelu | Chat

Välittäjän tilaus fi-verkkotunnukselle

Uusi verkkotunnuslainsäädäntö edellyttää, että jokaista fi-verkkotunnusta ylläpitää 5.9.2016 lähtien välittäjä (palveluntarjoaja). Vain välittäjä voi lakimuutoksen jälkeen uusia verkkotunnuksen voimassaoloajan ja päivittää tunnuksen tietoja tarvittaessa.

Lisätietoa muutoksesta saat sivuilta:

https://www.viestintavirasto.fi/viestintavirasto/ajankohtaista/2016/fi-verkkotunnuksissamuutoksiaisonmaailmanmalliin.html

Alkaen 5.9.2016 fi-verkkotunnuksen voi siirtää halutun välittäjän hallintaan vain välittäjän vaihtoavaimella. Vanhat valtuutusavaimet eivät enää toimi 5.9.2016 alkaen.Tärkeää tietoa asiakkaillemme!

Traficomin (viestintäviraston) muutoksen jälkeen emme toimi automaattisesti verkkotunnuksenne välittäjänä, vaikka verkkotunnus olisi rekisteröity kauttamme tai verkkotunnus osoittaisi palveluihimme. Vain 5.9.2016 jälkeen rekisteröidyt ja meille siirretyt verkkotunnukset tulevat automaattisesti meidän välitykseen. Mikäli haluatte, että toimimme verkkotunnuksenne välittäjänä, teidän tulee tilata välittäjän vaihtoavain suoraan Traficomilta (viestintävirastolta).

Oheisella lomakkeella:

https://www.traficom.fi/fi/traficom/yhteystiedot/yhteydenottolomake-muu-fi-verkkotunnuksia-koskeva-asia

Tai soittamalla:

https://www.traficom.fi/fi/asiakaspalveluTILAA FI-VERKKOTUNNUKSELLE VÄLITTÄJÄ TÄSTÄ


VÄLITTÄJÄN TILAUS FI-VERKKOTUNNUKSELLE

Tilaaja 
Postiosoite 
Postinumero 
Kaupunki 
Henkilötunnus / Y-tunnus 
Yhteyshenkilö 
Yhteyshenkilön puhelinnumero 
Yhteyshenkilön sähkopostiosoite 
  Sähköpostiosoitteen tulee toimia,
jotta lomake voidaan käsitellä.
 
Verkkotunnus 
  Tarkista verkkotunnuksien tiedot ja hinnat

Vaihtoavain 
 
Laskutustapa
Laskutuskausi
Muuta
Ehdot

1. Olen lukenut ja hyväksyn palveluiden voimassa olevat yleiset ehdot ja olen erityisesti tutustunut näiden ehtojen kohtiin 1.3.1, 2.0, 2.2, 5.0 ja 7.2 sekä kohdan 3 alakohtiin tilattujen palveluiden osalta.
2. Olen tarkistanut tilaukseni sisällön ja ymmärrän, että tilaukseni on sitova ja palvelun toimittaminen saatetaan aloittaa välittömästi.
3. Annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn tämän sopimuksen laatimiseksi. Tietosuoja-asetus (2016/679), Tietoyhteiskuntakaari (2014/917).
4. Laskut ja muut tiedot toimitetaan yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen mikäli muuta ei erikseen sovita.
5. Olen tietoinen, että välittäjän tilaus ei muuta verkkotunnuksen haltijaa tai yhteystietoja vaan ne tulee päivittää tarvittaessa erikseen.
6. Olen tutustunut tilaamani palvelun sisältöön, ominaisuuksiin, rajoituksiin, hinnastoon ja palveluun liittyviin yleisiin käytäntöihin.
 
 
  Tämä sivu on suojattu SSL-salauksella. Selaimessa oleva lukko ja https-teksti osoitekentässä osoittaa, että yhteys on salattu. Napauttamalla lukkoa voitte tarkistaa, että yhteys on suncomet.com osoitteeseen.