Suncomet on täyden viiden tähden verkkotunnusvälittäjä!
  Traficomin (viestintäviraston) välittäjäarviointi 2020


 

Uusi verkkotunnuslainsäädäntö edellyttää, että jokaista fi-verkkotunnusta ylläpitää 5.9.2016 lähtien välittäjä (palveluntarjoaja). Vain välittäjä voi lakimuutoksen jälkeen uusia verkkotunnuksen voimassaoloajan ja päivittää tunnuksen tietoja tarvittaessa.

Lisätietoa muutoksesta saat sivuilta:

https://www.epressi.com/tiedotteet/kotimaa/fi-verkkotunnuksissa-muutoksia-ison-maailman-malliin.htmlUuden fi-verkkotunnuksen lainmukaisuudesta vastaa edelleen tilaaja. Katso tarkemmat ohjeet Traficomin (viestintäviraston) sivuilta:

https://www.traficom.fi/fi/viestinta/fi-verkkotunnukset/varmista-fi-verkkotunnuksesi-lainmukaisuus


Alkaen 5.9.2016 fi-verkkotunnuksen voi siirtää halutun välittäjän hallintaan vain välittäjän vaihtoavaimella. Vanhat valtuutusavaimet eivät enää toimi 5.9.2016 alkaen.Tärkeää tietoa asiakkaillemme!

Traficomin (viestintäviraston) muutoksen jälkeen emme toimi automaattisesti verkkotunnuksenne välittäjänä, vaikka verkkotunnus olisi rekisteröity kauttamme tai verkkotunnus osoittaisi palveluihimme. Vain 5.9.2016 jälkeen rekisteröidyt ja meille siirretyt verkkotunnukset tulevat automaattisesti meidän välitykseen. Mikäli haluatte, että toimimme verkkotunnuksenne välittäjänä, teidän tulee tilata välittäjän vaihtoavain suoraan Traficomilta (viestintävirastolta).

Oheisella lomakkeella:

https://www.traficom.fi/fi/traficom/yhteystiedot/yhteydenottolomake-muu-fi-verkkotunnuksia-koskeva-asia

Tai soittamalla:

https://www.traficom.fi/fi/asiakaspalvelu


 

TILAA FI-VERKKOTUNNUKSELLE VÄLITTÄJÄ TÄSTÄ