Webhotellit | Domainit | Palvelimet | Tiedotteet | Asiakaspalvelu


Asiakaspalveluajat
Arkipäivisin klo. 8 - 16

Muina aikoina ja pyhinä päivystys vastaa mahdollisimman nopeasti ja viimeistään seuraavan arkivuorokauden aikana.
Vastausajat

Asiakaspalvelumme vastaa teknisiin ongelmiin keskimäärin alle tunnissa asiakaspalveluaikoina. Muina aikoina ja muissa asioissa asiakaspalvelu vastaa mahdollisimman nopeasti. Kaikkiin viesteihin vastataan viimeistään seuraavan arkivuorokauden aikana. Asiat käsitellään viimeisimmän viestin tulojärjestyksessä.


AJANKOHTAISTA

Asiakaspalvelu Chat

Chat-asiakaspalvelu on jo nyt testikäytössä. Asiakaspalvelu Chat on satunnaisesti auki myös iltaisin. Pääsääntöisesti palvelu on auki arkisin kello 8 - 16.

CHAT ON KIINNI
FI-verkkotunnuksien muutokset

Uusi verkkotunnuslainsäädäntö edellyttää, että jokaista fi-verkkotunnusta ylläpitää 5.9.2016 lähtien välittäjä (palveluntarjoaja). Vain välittäjä voi lakimuutoksen jälkeen uusia verkkotunnuksen voimassaoloajan ja päivittää tunnuksen tietoja tarvittaessa.

TILAA FI-VERKKOTUNNUKSELLE VÄLITTÄJÄEnnen yhteydenottoa ongelmissa, olkaa hyvä ja käykää huolella läpi seuraavat sivumme sillä ongelma saattaa olla jo tiedossamme tai siihen löytyy jo vastaus. Näin vältämme turhat ruuhkat asiakaspalvelussamme ja voimme palvella teitä nopeasti silloin, kun siihen todella on tarvetta.

 

Asiakaspalvelulomakkeet

Oheisilla lomakkeilla voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme salatulla yhteydellä: Lomakkeet on suojattu SSL-salauksella. Selaimessa oleva lukko ja https-teksti osoitekentässä osoittaa, että yhteys on salattu. Napauttamalla lukkoa voitte tarkistaa, että yhteys on suncomet.com osoitteeseen.