Suncomet on jo vuodesta 2001 tarjonnut asiakkaillensa edullisia ja laadukkaita webpalveluita. Haluamme kertoa teille vain muutamia seikkoja miksi kannattaa valita juuri Suncomet webpalveluiden tarjoajaksi nyt ja tulevaisuudessa.

Asiakaslähtöisyys

Me välitämme asiakkaistamme!

Olemme jo vuodesta 2001 asti panostaneet asiakaslähtöiseen liiketoimintaan. Toimitamme asiakkaillemme laadukkaita ja asiakkaiden toiveiden mukaisia palveluita sekä tuomme markkinoille jatkuvasti uusia asiakaslähtöisiä tuotteita ja palveluita, joista hyötyvät eniten nykyiset ja tulevat asiakkaamme.

Asiakaspalvelumme on paljon kiiteltyä. Asiakaspalvelumme ystävällisyys ja nopeus jaksavat yhä hämmästyttää uusia asiakkaitamme. Hyvä asiakaspalvelu on nykypäivänä valitettavasti harvinaisuus, mutta meille se on kunnia-asia. Palvelemme poikkeuksetta siinä ajassa minkä lupaamme. Asiakkaidemme tukipyyntöjen määrä on erittäin alhainen palveluidemme hyvin valittujen teknisten ja strategisten ratkaisujen ansioista. Myös palveluidemme helppokäyttöisyys vähentää asiakkaan tarvetta tukipyynnöille. Palveluidemme käyttöön ei asiakkaillamme mene turhaa aikaa eikä paperitöitä.

Me todella välitämme asiakkaistamme ja se onkin koko liiketoimintamme perusta. Meidän ei tarvitse erikseen markkinoida sillä tyytyväiset asiakkaamme ovat olleet koko toimintamme ajan paras mainos meille.

Asiakastyytyväisyys

Asiakkaistamme yli 90 % on tyytyväisiä palveluumme!

Viimeisin asiakastyytyväisyyskyselymme vahvisti sen seikan, että meillä asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä. Vastanneista 97,96 % oli tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä webhotellipalveluun kokonaisuudessaan. Kaikki vastanneista oli tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä asiakaspalveluumme!

Vuosittainen asiakaspoistuma on meillä vain noin 5%. Tämä sisältää myös luonnollisen poistuman, jossa asiakaan tarve palvelulle loppuu. Olemme erityisen ylpeitä miten tyytyväisiä asiakkaamme ovat palveluihimme ja miten harva syystä tai toisesta on lopettanut palvelumme käytön.

Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia ja haluamme tarjota myös Teille parasta mahdollista palvelua.

Katso myös:

Asiakkaiden kommentteja palveluistamme

Edullisuus

Meillä vähennät todellisia kuluja merkittävästi!

Toimintamme kantava ajatus on ollut alusta asti, että veloitamme palveluistamme ainoastaan sen mikä on toimintamme ja kehittymisemme kannalta välttämätöntä. Meiltä ei löydy piilokuluja emmekä veloita tyhjästä. Kaikkien tuotteidemme ja palveluidemme hinnat valitaan tarkasti sen mukaan, millä juuri katetaan toimintamme kulut pitäen hinnat asiakkaillemme mahdollisimman edullisina.

Olemme alusta asti valinneet palveluidemme tekniset ja strategiset ratkaisut parasta mahdollista kustannustehokkuutta ajatellen, mutta pitäen silti palveluidemme laadun erittäin korkeana. Meillä et maksa turhasta, vaan kustannukset koostuvat lähes täysin ammattitaitoisesta työstä, jolla palvelumme tuotamme. Eilisen valinnoilla ja huomisen ratkaisuilla takaamme, että palveluidemme hintataso säilyy edullisena nyt ja tulevaisuudessa.

Meillä asiakkaidemme webpalveluiden kulut vähentyvät merkittävästi. Asiakkaalla tuskin koskaan tulee tarvetta vaihtaa palveluntarjoajaa kerran valitessaan meidät.

Kokemus

Webpalveluita jo yli 15 vuotta

Olemme olleet markkinoilla jo yli viisitoista vuotta emmekä ole lähdössä minnekkään. Palveluidemme laatu ja edullisuus on ollut meille tärkeätä koko toimintamme ajan ja sitä se on myös tulevaisuudessa. Me olemme aitoja ammattilaisia koulutukseltamme, mutta käytännön osaaminen on kertynyt meille kokemuksen kautta. Webpalveluiden tarjoaminen ei ole meille harrastus vaan ammatti, josta olemme ylpeitä.

Meillä asiakkaan ei tarvitse tulevaisuudessakaan vaihtaa palveluntarjoajaa, koska me olemme täällä vielä myös viidentoista vuoden päästä.

Teknologia

Parhaat ratkaisut juuri Teille

Sähköpostisuodattimet ovat palveluissamme erityisasemassa ja kehittyvät jatkuvasti. Palveluidemme roskapostisuodattimet ja virustorjunnat reagoivat nopeasti ja tehokkaasti uusiin uhkiin. Meillä asiakas saattaa jopa luulla ettei sähköposti toimi, koska jokapäiväinen roskapostitulva loistaa poissaolollaan.

Meillä asiakas ei ole palveluntarjoajan varmuuskopionnin armoilla vaan asiakas voi itse ottaa varmuuskopioita helppokäyttöisen hallintapaneelin kautta niin paljon ja usein kuin vain haluaa. Varmuuskopiot otetaan tästäkin huolimatta toimestamme päivittäin, joten tiedot ovat varmasti meillä tallessa.

Käytössämme on ammattilaisten suosima cPanel-hallintapaneeli, joka on maailmanluokan ohjelmistotalon kehittämä hallintapaneeli webhotellikäyttöön. cPanel-hallintapaneeli on maksullinen, joten sen tietoturva ja jatkuva tuki on taattu. Vaikka cPanel-hallintapaneeli onkin kallis verrattuna muihin ratkaisuihin, niin sen tuomat säästöt tietoturvassa, helppokäyttöisyydessä ja nopeudessa ovat merkittävät.

Meillä ei tule seinä vastaan, kun halutaan kehittyä. Tarjoamme markkinoiden monipuolisemmat webhotellipaketit, joissa teknologia ja luotettavuus on erityisasemassa. Tarjoamme parhaat ja monipuoliset ratkaisut koko webpalveluiden alalla. Webhotellipaketteistamme löytyy mm. seuraavat teknologiat PHP, MySQL, Ruby on Rails, Python, Perl ja paljon muita huipputeknologian ratkaisuja, jotka ovat laajasti webtuotannon alustoina. Meidän palveluissa ammattilaiset voivat käyttää juuri kaikkia niitä välineitä ja ratkaisuja, joihin he ovat kouluttautuneet ja tottuneet käyttämään. Mikäli webhotellipaketit tulevat tulevaisuudessa liian ahtaiksi, niin asiakkamme voivat helposti ja vaivattomasti vaihtaa järeämpiin ratkaisuihin (esim. palvelimet), joita tarjoamme.

Monien luottama

Asiakkaita meillä on jo yli 9000 ja sinäkin mahdut hyvin!

Meihin luottaa jo yli 9000 asiakasta. Asiakkaidemme luottamuksesta kertoo hyvin myös se, että me emme käytä laisinkaan rahaa markkinointiin vaan tyytyväiset asiakkaamme tuovat meille lisää asiakkaita. Miten tyytyväinen pitääkään olla, että rohkenee suositella palveluita ystävilleen ja sukulaisilleen näin paljon? Varmasti erittäin tyytyväinen ja siitä me olemmekin erityisen ylpeitä.

Haluamme olla tämän luottamuksen arvoisia myös Teille!

Tilaa Suncomet Webhotelli jo tänään ja olet yksi tyytyväisistä asiakkaistamme!